Så gör du bra bostadsaffärer

Att sälja en bostadsrätt innanför tullarna i Stockholm kräver en bra mäklare om du vill få det bästa priset. Om du ska köpa en villa istället vill du såklart få det högsta möjliga priset eftersom villor i Stockholm kostar en del. Välj en bra mäklare som kan sin grej och är väl insatt i bostadsmarknaden.

Cheerful,Confident,Young,Realtor,Standing,With,His,Notes,In,FrontOm du tänker sälja din bostadsrätt i Stockholms innerstad och köpa ett hus vill du såklart sälja din nuvarande bostad till det absolut bästa priset. För att göra en bra affär när du ska sälja din bostadsrätt ska du anlita en bra mäklare. Det är viktigt att mäklaren kan området där lägenheten ligger och är påläst. Det kan skilja mellan olika mäklares tjänster och hur de väljer att marknadsföra din bostad. Därför är valet av mäklare enormt viktigt. En mäklare som du kan känna dig trygg med är SkandiaMäklarna Stockholm som verkligen har kunniga mäklare som har en bra insyn i den aktuella bostadsmarknaden. Med deras goda lokalkännedom vet de vad som krävs för att sälja en bostadsrätt innanför tullarna. De ligger steget före på bostadsmarknaden och kan bemästra den pendlande marknaden. Om du vill ha en mäklare som kan guida dig genom hela processen är det dem du ska välja.

En bra mäklare har koll på marknaden

När du ska sälja din bostad är värderingen viktig. En bra mäklare som är insatt i den marknaden som råder kommer värdera din bostad rätt. När du ska sälja en bostad är det i slutändan viktigast att nå ut till många människor. Ju fler som ser annonsen desto fler kommer förmodligen att komma på visningen vilket ger största chans till att få sälja till högsta möjliga pris. Det är mäklarens jobb att göra det möjligt.

Sälj din bostadsrätt en period när inte alla andra säljer

När du ska sälja vill du helst sälja när inte alla andra säljer. Försök att undvika det månaderna då de flesta säljer sina bostäder. En bra mäklare vet när det är bäst att försöka sälja. När du säljer när inte alla andra säljer kommer du inte att konkurrera med liknande bostäder och då ökar du dina förutsättningar att kunna få ett pris som du är nöjd med.