par i jacuzzi utomhus

Njut maximalt i trädgården med spabad och utespa

Något som blir allt mer populärt i de svenska hemmen och trädgårdarna är att skaffa sig ett eget spabad eller utespa. Här är några tips på hur du ska tänka när du skaffar pool eller bad till din trädgård. 

par i jacuzzi utomhus

Att ha ett spabad ute i trädgården är väldigt lyxigt, oavsett temperatur utomhus kan man alltid krypa ner i de varma vattnet och njuta av bubblorna. Om du är intresserad av att köpa ett hittar du både spabad och utespa här. När du väl har införskaffat dig ett spabad är det dags att börja fundera på vart i trädgården det bör placeras. För att njuta maximalt av sitt nya härliga bad är det viktigt att fundera på vart du ska ha det för att kunna inreda resten av trädgården så mysigt som möjligt. Att bada i trädgården kommer vara mysigt för dig och familjen men också för vänner och släktingar. Ett spabad är för många definitionen av lyx i hemmet och är många gånger mer populärt än att ha en riktigt swimmingpool hemma. 

 

Placera badet i lä 

Oavsett vilken sorts bad du väljer att investera i – tänk på att placera badet i lä. På så sätt slipper du frysa om dom delar av kroppen som inte befinner sig under vattnet om det börjar blåsa till. Det är också viktigt att badet får stå på en plan yta. Med vissa spabad finns också möjligheten att sänka ner de i en altan eller i marken. Fundera ut vad som passar er tomt och trädgård bäst. För att spara så mycket pengar som möjligt är det allra bästa om ni från början köper ett spabad som passar era förutsättningar. Dessutom är det värt att fundera på vad för extra funktioner ni önskar i spabadet. Möjligheterna är oändliga. Det finns nämligen spabad med mängder av massage funktioner såväl som ljus möjligheter. Har du det mörkt på den platsen i trädgården där du tänkt ha ditt bad kanske du önskar ett spabad med extra bra belysning, kanske kan det även vara värt att komplettera med belysning runt om poolen i trädgården.